Ajuda2018-08-10T06:50:16+00:00

F.A.Q sobre Benitosports

Benvingut a la zona de preguntes freqüents del web de Benitosports.

Després de completar el procés de compra t’apareixerà a la pantalla una confirmació de comanda. A més, d’altra banda rebràs una confirmació de la comanda per correu electrònic que serà la prova que hem rebut la teva comanda i podràs accedir als detalls de la teva comanda accedint al teu perfil personal de compra. Allà tindràs l’històric de totes les teves comandes.

Quan la teva comanda hagi sortit dels nostres magatzems, rebràs un email o sms en què s’indicarà el codi de seguiment, juntament amb l’enllaç de la pàgina del nostre operador logístic, en el qual podràs consultar l’estat del lliurament.

Les despeses d’enviament són GRATIS per al territori peninsular a partir de 50 euros de compra. Per imports inferiors a 50 euros, les despeses d’enviament són 5,99 euros, fins i tot per a lliuraments a 24 h. No realitzem enviaments a Balears, Canàries, Ceuta i Melilla.

Lliurem els nostres comandes en 48 hores. Podràs seguir l’estat de la teva comanda a través de l’enllaç de seguiment que rebràs al teu email. Tingues en compte que els terminis de lliurament són dies hàbils. No processem ni lliurem enviaments els dissabtes, diumenges, festius nacionals o festius locals de Barcelona. Si vols posar-te en contacte amb nosaltres per conèixer la data de lliurament de la teva comanda escriu-nos a info@benitosports.com.

Disposes de 30 dies per realitzar la sol·licitud de devolució, des que vas rebre el paquet. Només acceptarem articles que no hagin estat utilitzats, mantinguin el seu embalatge original i estiguin en perfecte estat. En el cas que vulguis canviar la talla o bé canviar el producte per un altre, hauràs de tramitar una nova comanda mitjançant la nostra pàgina web, abonant l’import nova comanda. (Realitzar un canvi o devolució).

Comprar a la nostra botiga online és segur, fàcil i avantatjós. Compres sota un sistema de Comerç Electrònic Segur, amb passos simples i pràctics, transaccions il·limitades i sense un cost mínim. Podràs pagar les compres en línia amb la targeta de crèdit de forma segura.

Si la teva comanda té tots els articles disponibles i en el moment de preparar el paquet trobem un error d’estoc, t’enviarem els articles que tinguem i et tornarem els diners de l’article que falta.

En el cas que es tracti d’un pack, deixarem pendent el producte que falta i t’ho farem arribar el més aviat possible.

Ens pots contactar per mail a info@benitosports.com. Responem sempre a cada correu en menys de 24h. I pots contactar amb nosaltres també per telèfon al nostre número 932 431 640 de dilluns a dijous, de 9 h a 18 h i divendres de 9 h a 14 h. Si us plau, per agilitzar el tràmit, tingues el teu número de comanda a mà.

Genial! Entra al següent formulari i adjunta el teu currículum vitae.

Enviar CV Benitoports.